Tree Spectacles

ITALIAANS DESIGN, JAPANS HANDWERK

De monturen van Tree Spectacles zijn een schitterende combinatie van Italiaans design en Japans handwerk. De frames zijn ontworpen en ontwikkeld in Italië, maar met de hand vervaardigd in Japan. Met het doel om een perfect brilmontuur te creëren slaat Tree Spectacle een brug tussen kunst, technologie en design. Na jarenlang alleen houten frames te hebben gemaakt hebben ze nu ook monturen met koolstofvezel in de collectie. Maak nu kennis met de nieuwe Luxury and Design-collectie.

Houten brillen

De frames van Tree Spectacles zijn gemaakt met behulp van een ambachtelijk proces, waarbij lagen van houtlaminaat worden gelijmd met afwisselende lagen koolstofvezel. Door hout op deze speciale manier te gebruiken is het frame flexibeler en daardoor sterker.

Titanium brillen

Naast de houten modellen heeft Tree Spectacles ook een lijn met lichtgewicht titanium monturen. Deze lichte Japanse titanium frames wegen slechts 8 gram en hebben een prachtige, minimalistische uitstraling.

Lichtgewicht frames, exclusieve materialen

Tree Spectacles produceert handgemaakte brillen van alleen de meest hoogwaardige materialen. Door hun passie voor exclusiviteit maken ze lichtgewicht frames van exclusieve materialen. Gemaakt door de beste ambachtslieden met geavanceerde technologieën. De monturen blinken uit door hun tegenstellingen: lichtheid en gewicht, licht en schaduw, het oude en het moderne reproduceren.

De website van TREE SPECTACLES is zeer inspirerend! Neem gerust eens een kijkje!

"De mooiste merken op een plek voor jong & oud"

Tree Spectacles