Piero Massaro

ITALIAANS DESIGN, AMBACHTELIJK HANDWERK

Piero Massaro is een Italiaanse ontwerper, van Siciliaanse origine, maar met een Venetiaanse opvoeding. Zijn designs vallen op door zijn frisse en originele creativiteit met heerlijke details. Elk montuur uit de collecties van Piero Massaro vertelt over zijn passie voor vakmanschap, het creëren en verspreiden van de smaak voor handgemaakte dingen, volgens de regels van het verleden. Elk montuur wordt gemaakt door de bekwame handen van ambachtslieden die met hem werken, en die met bijna obsessieve precisie moeten presteren. Ze produceren brillen die traditie, respect voor het vak, verfijnd ontwerp en hoogwaardige kwaliteit uitstralen.

Italiaans design

Deze Italiaanse ontwerper woont en werkt in Veneto, maar zijn band met zijn geboorteland Sicilië is erg sterk. Zijn oorsprong is soms bijna tastbaar in de kleuren die hij kiest voor de acetaat, die geuren lijken te ademen van sinaasappels, amandelen, pistachenoten.

Ambacht en vakmanschap

Zijn bedrijf, Italiana Design, is gestart in 2003 met de wens om een ​​exclusief ontworpen Italiaans product te scheppen. De monturen van dit merk worden dan ook gekenmerkt door prachtig vakmanschap en materialen van topkwaliteit: volledig gekant tegen het concept van massaproductie zonder geschiedenis, zonder ziel.

Piero Massaro is een vakman die met zijn handen kan denken. Hij doordrenkt zijn “brillenkunst” met techniek. In 2014 ontving hij, na een eerste nominatie in 2012, een speciale prestigieuze prijs van de internationale jury van Silmo D’Or.

Op maat gemaakte brillen

De op maat gemaakte brillen van Piero Massaro zijn een voorbeeld van de voortreffelijke traditie van Italiaans vakmanschap.

Aanschouw de passie en het vakmanschap van Piero Massaro om zijn website!

"De mooiste merken op een plek voor jong & oud"

Piero Massaro