Zonnebrillen

STIJLVOLLE BESCHERMING TEGEN DE ZON

Een goede zonnebril is eigenlijk het hele jaar door onmisbaar. Zonnebrillen beschermen tegen schadelijke UV-stralen en voorkomt rimpels door knijpen met de ogen. Daarnaast zorgt een zonnebril dat u tijdens het autorijden niet verblind wordt door laaghangende zon. En het is ook nog eens een leuk mode-accessoire!

Zonnebril tegen uv-stralen

Net als uw huid kunnen ook de ogen verbranden. Wanneer u een half uur tot een paar uur in de felle zon bent geweest en last krijgt van brandende ogen kan het hoornvlies verbranden. Het oogwit ziet dan rood en het voelt alsof er zand in het oog zit. De boosdoener hiervan is UV-licht. Met een zonnebril beschermt u niet alleen uw ogen, maar ook de oogleden, welke meestal niet (goed) ingesmeerd worden. Let wel bij aanschaf van een zonnebril op of deze 100% UV-bescherming geeft.

“Helpt een zonnebril tegen rimpels?”

Het antwoord daarop is “Ja!” Een zonnebril helpt rimpels te voorkomen! Zonder zonnebril knijpen mensen vaak met hun ogen om ze tegen het licht te beschermen. Hierdoor spannen de gezichtsspieren telkens aan waardoor zich groefjes onder de huid vormen. Hierdoor ontstaan kleine rimpeltjes en kraaienpootjes. U heeft niet na één dag in de zon meteen rimpels, maar na een paar jaar zult u zeker het verschil merken.

Zonnebril in de auto

Voorkom ongelukken door een zonnebril in de auto te dragen. Sommige ongelukken worden veroorzaakt door slecht zicht door bijvoorbeeld verblinding bij laaghangende zon. Een zonnebril is dus niet alleen in de zomer handig. Ook zonlicht na een flinke regenbui kan tot slecht zicht leiden en bij sneeuw kan het de witte kleur nog feller maken. Het beste is om altijd een zonnebril in de auto bij de hand te houden voor het geval dat!

Ruime keus

Bij Wals Optiek vindt u de mooiste en kwalitatief hoogstaande zonnebrillen van diverse bekende merken, zoals bijvoorbeeld: Serengeti, Rodenstock, en Vinyl Factory. Van trendy en opvallend, tot tijdloos en ingetogen: ons ruime assortiment heeft voor ieder wat wils.

Zonnebril op sterkte

Heeft u interesse in een zonnebril op sterkte? Niet iedereen wil of kan contactlenzen dragen. Daarom bieden wij ook zonnebrillen op sterkte aan. Zo heeft u de voordelen van een zonnebril terwijl u toch goed kunt zien. Informeer ook eens naar onze meekleurende brillenglazen. Deze glazen reageren uit zichzelf op UV-licht waardoor ze verkleuren. Zo heeft u uw zonnebril altijd bij u! We informeren u graag verder in onze winkel.

U vindt adres- en contactgegevens op onze contactpagina. Daar is ook een optie om direct een persoonlijke afspraak te maken.

"De mooiste merken op een plek voor jong & oud"

Zonnebrillen