Collectie

U zoekt niet zomaar een bril… U zoekt een bril met een speciaal doel. Voor dagelijks gebruik, voor het werk, voor in de auto, of op vakantie. U wilt beter kunnen lezen, of werken met een computerscherm, zonder dat u rsi-klachten krijgt. Misschien zoekt u wel een bril voor uw zoon of dochter… Bij Wals Optiek bieden we een complete collectie brillen voor elke gewenste toepassing en doelgroep. En dan ook nog van de mooiste merken en in de fraaiste designs.

​Loop eens binnen om onze collectie te bekijken en u te laten informeren over leesbrillen, computerbrillen en zonnebrillen. Voor de jeugdige bezoekers hebben we een eigentijds assortiment kinderbrillen.

Komt u, of uw kind een bril passen, dan kan ook een oogmeting plaatsvinden. Zo weten we direct welk type glazen en eventuele aanpassingen nodig zijn.

Heeft u weinig tijd? Laat u dan alvast op onze website inspireren. U plant vervolgens online gemakkelijk een afspraak in wanneer het u uitkomt. Kijk op onze contact pagina voor onze adresgegevens en het maken van een afspraak.

"De mooiste merken op een plek voor jong & oud"

Collectie