RES/REI

Handmade in Italy with love

Nu bij Wals Optiek: RES / REI monturen.

RES / REI-brillen zijn ontworpen en vervaardigd in Italië. Bij de verwerking zijn veel mensen betrokken. Elk van hen brengt de knowhow in die essentieel is om de kwaliteit te bereiken die onze monturen onderscheidt. De ideale bril voor liefhebbers van Italiaans design en vakmanschap.

Perfectie tot in de details

Elke RES / REI-bril verbergt details. Van lijmverbindingen tot 3D-verwerking, van kleurencombinaties tot het ontwerp van de veren, het zijn de details die van elke RES / REI-bril een uniek object maken.

Italiaans vakmanschap

De kleurencombinaties in deze monturen worden met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden. RES / REI komt jaarlijks uit met een eindeloze hoeveelheid combinaties in zowel acetaat als andere materialen.

Veranderingen in dikte en gebogen oppervlakken maken deze collectie uniek in zijn soort. Met een driedimensionale afwerking aan zowel de voor- als achterkant van het montuur.

RES / REI past laserbehandelingen toe om een ​​micropatroon op het oppervlak van het montuur te krijgen. Elk detail is belangrijk voor het merk. Zelfs de veren zijn verzwaard om het gewicht van de voorkant te balanceren.

Interesse in een uniek Italiaans montuur? Kom dan snel naar de optiek in Alkmaar. Onze adres en contact gegevens vind je op de contactpagina. Verzekerd zijn van persoonlijke aandacht? Maak dan online een afspraak voor de gewenste dag en tijd

Meer informatie over RES / REI is te vinden op hun website.

"De mooiste merken op een plek voor jong & oud"

RES/REI