Kinderbrillen

GOED ZICHT VOOR DE ALLERKLEINSTEN

In onze winkel bieden we ook kinderbrillen aan. Leuke, frisse modellen die perfect aansluiten op kleine kindergezichtjes. U wilt voor uw kind een leuk montuur, maar bij de keuze van een kinderbril zijn ook de pasvorm en de kwaliteit van groot belang. Onze opticiens geven een goed advies en begeleiden de keuze en aanschaf van A tot Z. Zo is optimaal comfort in combinatie met kwaliteit gegarandeerd en zal uw kind de bril met plezier dragen.

Gevarieerd assortiment kinderbrillen

U vindt in onze winkel een gevarieerd aanbod van kinderbrillen voor jongens en meisjes, van 3 tot ongeveer 12 jaar. Maar wat is leuk? Dat zal voor ieder kind variëren. Daarom hebben we in ons assortiment alles van kleurrijke en opvallende, jeugdige monturen tot designs die neutraal zijn en volwassen ogen. Al onze kinderbrillen voldoen aan hoge kwalitatieve eisen. Zo is er voor ieder kind genoeg keuze om een bril te vinden in een stijl die hem of haar aanspreekt én die lekker zit.

Na aanschaf van de bril houdt onze service in ieder geval niet op. Vindt uw kind de bril niet lekker zitten? Wij stellen hem graag net zo lang af tot hij wel comfortabel draagt.

Aanschaftips voor kinderbrillen

Bij de aanschaf van een kinderbril dient u op andere zaken te letten dan bij de aanschaf van een bril voor volwassenen. Zo moeten kinderbrillen tegen een stootje kunnen en stevig blijven zitten. Flexibele pootjes kunnen meer klappen opvangen en zorgen ervoor dat de bril minder snel scheef gaat staan.

Koop geen bril op de groei. Als de bril bij uw kind niet lekker zit is de kans groot dat deze de bril niet wil dragen. Let u tot slot bij het uitzoeken van een kinderbril erop dat de glazen ontspiegeld zijn. Dit ziet er niet alleen mooier uit, schitteringen worden ook verminderd waardoor uw kind beter ziet.

Heeft uw kind een bril nodig of heeft u nog vragen? Maak een afspraak of loop eens bij ons binnen. Onze gediplomeerde opticiens helpen u en uw kind graag!

"De mooiste merken op een plek voor jong & oud"

Kinderbrillen