Falvin

LUXUEUS DEENS DESIGN

Het merk Falvin is opgericht door Brigitte Falvin, een sterk conceptueel denker die altijd nieuwsgierig was naar verwante disciplines binnen design. Haar designs gaan over het creëren van positieve veranderingen.

Tijdens haar opleiding aan de Design School Kolding in Denemarken leerde ze design te combineren met nieuwe technologieën. Haar collectie is gebaseerd op The Black Diamond, de Koninklijke Deense bibliotheek.

Winnaar Silmo d’or award

Haar eerste collectie is gelanceerd op de SILMO eyewear fair in Parijs in 2015. Een zonnebril uit haar “The Black Cristal” collectie werd direct dat jaar genomineerd voor een prestigieuze SILMO d’Or award binnen de Zonnebrillen-categorie.

Schitter met echte diamanten

Falvin brillen staan bekend om hun schitterende design, glinsterende oppervlaktes en de speciale grijze kleur die Brigitte heeft ontworpen. De Falvin-brillen zijn tevens verkrijgbaar met exclusieve, ingezette diamanten. Door haar nauwe samenwerking met Deense juweliers heeft ze de uitstraling van haar brillen geperfectioneerd en tegelijkertijd ervoor gezorgd dat de kwaliteit van de diamanten voldoet aan internationale regelgeving.

Bewonder het unieke assortiment ook op de website van Falvin!

"De mooiste merken op een plek voor jong & oud"

Falvin