Monoqool

MAKER VAN INNOVATIEVE BRILLEN

Het is de visie van MONOQOOL om het meest innovatieve brillenbedrijf ter wereld te worden. Het zit in hun DNA: het gebruik van nieuwe technologieën en materialen om nieuwe wegen in te slaan. Zij zijn waarlijk de maker van innovatieve brillen

Streven naar de perfecte bril

De drager van de bril een ultiem comfort bezorgen, dat staat bovenaan de agenda van MONOQOOL. Ze maken ultradunne monturen. Lichtgewicht. Geen schroeven. Gemakkelijk aan te passen. En dus tevreden klanten!

Geworteld in de Deense design traditie

De eenvoudigste ideeën zijn vaak het moeilijkst te realiseren. Het is juist de oplossing die je aan het denken zet: waarom dacht ik daar niet eerder aan? Het beste idee is toch het resultaat van het elimineren van alle onnodige elementen. Dat is waar ze bij MONOQOOL naar streven. Elke dag.

Werkend vanuit het ‘Danstruplund Estate’ midden in de prachtige natuur ten noorden van Kopenhagen, ontsnappen ze aan de rommel en chaos die vaak wordt geassocieerd met de moderne levensstijl. Hier maken zij de geest vrij en gaan ze terug naar hun wortels. Het Deense design erfgoed.

Op de website van MONOQOOL vindt u de nieuwste innovatieve modellen. Ga ze een bewonderen!

"De mooiste merken op een plek voor jong & oud"

Monoqool