Blue filter glazen

ONTSPANNEN KIJKEN

Beeldschermen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Aan uw laptop, tablet, smartphone, tv en (spel)computer bent u dagelijks al snel een paar uur kwijt. Beeldschermen zijn dus onmisbaar. Maar ze hebben ook een schaduwzijde: door het gebruik ervan worden onze ogen blootgesteld aan een buitensporige hoeveelheid ‘blauw licht’.

Ontspannen werken met ‘Blue Filter’

Dit blauwe licht zit ook in daglicht en helpt ons om wakker te blijven. Maar doordat we er nu veel langer aan blootgesteld worden, ook ’s avonds, kunnen vermoeidheid, slapeloosheid en overbelaste ogen het gevolg zijn. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 83% van de brildragers last heeft van de ogen bij beeldschermgebruik!

Neutraliseren

Blue filter is een transparante coating die aangebracht wordt op de brillenglazen en het blauwe beeldschermlicht neutraliseert. Daarnaast vermindert het lichtschitteringen en worden contrasten scherper. Hierdoor voorkomt u vermoeide en overbelaste ogen.

Blue filter wordt aangeboden in combinatie met onze duurzame Hi-Vision LongLife anti-reflectie coating van HOYA, een laagje dat uw brillenglazen krasbestendig maakt en zeer vuil-, vet-, stof- en waterafstotend. Dat is dus comfortabel kijken op een natuurlijke, duurzame manier.

Vermoei uw ogen niet langer met het licht van uw beeldscherm en vraag naar de mogelijkheden van een bril met Blue Filter. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Daar kunt u ook online een persoonlijke afspraak maken!

"De mooiste merken op een plek voor jong & oud"

Blue filter glazen