Sfered

Een gepersonaliseerde bril op maat

Nieuw bij Wals Optiek: Sfered maatwerk brillen! Bij Sfered vinden ze het vanzelfsprekend dat zoiets persoonlijks als een bril voor iedereen exclusief gemaakt zou moeten worden. Dus geen one-size-fits-some montuur, zoals duizenden andere. Maar een bril die uniek is, voor jou alleen wordt gemaakt en perfect past bij je gezicht én lifestyle. Voor de juiste prijs! En omdat iedere bril op bestelling wordt gemaakt, is het een flink stuk minder belastend voor het milieu.

Hoe het werkt

Met behulp van de laatste nieuwe techniek op gebied van 3D scan technologie maakt de opticien eerst een 3D scan van het gezicht.

Vervolgens kies je je favoriete montuur en creëer je samen met de opticien een gepersonaliseerde bril op ons gebruiksvriendelijke software platform.

Volledig afgestemd op smaak en maat én met de eenvoud van het maken van een selfie, dus zonder ingewikkelde apparaten. Met één druk op de knop wordt de bril vervolgens besteld en gaat de producent direct voor je aan de slag. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Interesse in een persoonlijke bril op maat? Kom dan snel naar de optiek in Alkmaar. Onze adres en contact gegevens vind je op de contactpagina. Verzekerd zijn van persoonlijke aandacht? Maak dan online een afspraak voor de gewenste dag en tijd.

Meer informatie over Sfered is te vinden op hun website.

"De mooiste merken op een plek voor jong & oud"

Sfered